keskiviikko 22. elokuuta 2012

Velda 7 kuukautta & koulutukset.

Kylläpä aika rientää, Velda täytti 20.8.2012 seitsemän kuukautta ja nyt pääsee näyttelyissä jo pentuluokkaan. Ensimmäinen koitos onkin jo ensi sunnuntaina Pieksämäellä. Siellä onkin tullut tuomarimuutos ja kooikerit arvostelee Annaliisa Heikkinen, paikalle on ilmoittautunut neljä kooikeria.

Maanantaina oli pohjatyökurssin toinen kerta ja uutena asiana opeteltiin peruttamista ja luoksetuloa kujassa. Opetimme koirille vielä palkan ottamista kopilla. Aluksi Velda ei meinannut tajuta hommaa, mutta muutaman heiton jälkeen hokasi, että namit pitää ottaa ilmasta kiinni. Kouluttujamme sanoikin, että Velda on luonnonlahjakkuus kun tajusi homman niin nopeasti.

Tiistaina olikin sitten näyttelykurssin kolmas kerta. Siellä uutena asiana oli liikkeet edestakaisin yksin & yhdessä muiden koirien kanssa.

Tänään julkaistiin agilityn toisen jakson ryhmäpaikat. Hain Danan & Doriksen samaan ryhmään (2-3 luokan kilpailevat) sunnuntaille ja päästiin siihen. Itse koulutan Jatko-2 -ryhmää keskiviikkoisin, jonka aluksi teen itsenäiset treenit Veldan & Danan & Doriksen kanssa.

Tässä vielä muutama kuva 7 kuukauden ikäisestä Veldasta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti