torstai 16. elokuuta 2018

Aksaa, näyttelyitä ja terveystarkastuksia.

Kävin Sofin kanssa pitkästä aikaa kisaamassa Jatin kisoissa 21. ja 22.7.2018. Edelliset kisat kun olivat joulukuun alussa 2017 ja voi, kuinka siinä kävikään :). Lauantain eka rata voitettiin ja saatiin SERTI-A, toinen rata HYL. Sunnuntaina sitten eka rata HYL ja toinen virheittä sijoitus 5.
Olin ilmoittanut Sofin pariin KV-näyttelyyn cacibin toiveissa. 28.7. oli Mikkelin KV, jossa Sofi oli ROP ja saatiin se toiveissa ollut cacib. 5.8. oli Kuopion KV, jossa Sofi oli PN2 ja sai vara-cacibin. Tästäkin tuo cacib tullaan vahvistamaan Sofille kun nartut voittanut, kaunis Alma, on jo C.I.B.


 Kuopiossa oli myös Sofin velipoika Nano (Damliers Odeon), joka oli ilmoitettu kaikkiin kolmeen näyttelyyn.
NANO
3.8. ROP, 4.8. PU2, 5.8. VSP Nano ja Nappi ovat myös käyneet ulkomaan näyttelyissä. 
17.6. Norja/Tromssa / Nano VAK1-PU2-vara-serti-vara-cacib & Nappi ERI
15.7. Ruotsi/Piteå / Nano ROP-cacib -> SE MVA & Nappi VSP-cacib ->  SE MVA
Nyt olisi Napilla vaadittavat cacibitkin kasassa, mutta harmillisesti cacibien vaadittava aikaväli ei vielä täyttynyt C.I.B -tittelin anomiseen.


Asia korjaantuikin heti Nanon ja Napin seuraavassa kotimaan näytelyssä. 
29.7. Porin KV:ssä, jossa tällä kertaa olikin Nappi ROP-cacib ja Nano VSP-cacib.
Nyt Napin cacibien aikaväli tasan 1 vuosi + 1 päivä ja näin ollen Napista C.I.B


ONNEA!
Reija & Nappi

28.7. Junnu (Damliers Olly Jr) kävi virallisessa silmä- & polvitarkissa. Silmät terveet, polvet 0/1. Lääkäri oli sanonut, että ihan rajoilla onko 0 vai 1, mutta oli sitten päätynyt ykköseen.

Zedin kanssa korkattiin möllikisat 13.8. Laukaan kisoissa. Hienosti meni, pari rimaa tippui lopussa, muuten ok. Täytyy kyllä tunnustaa, ennen kun päästiin aloittamaan Zedi juoksi koko kaukalon läpi ja kävi moikkaamassa toimitsijat. Tämä oli Zedillä eka kerta kun oli vieraassa ympäristössä aksaamassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti