keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Kaikenlaista

on taas tapahtunut ja tässäpä niitä.

Lauantaina 7.10.2017 kisattiin Sofin kanssa Jatin kisoissa neljä rataa. Tuloksena kaksi hyllyä ja kaksi yliaikaista nollaa. Tätä vauhdin menetyistä vähän pelkäsinkin kun Sofin juoksuista oli kulunut parisen kuukautta ja valeraskauden merkkejä oli näkyvissä.

Sunnuntaina  taas Veldan tyttö Hilja oli kisaamassa ja hienosti meni. Eka ja toka rata virheittä ja sehän oli sitten LUVA & SERTI ja nousu 2-luokkaan. Sain ihailla vielä kolmannenkin radan kun Hilja&Veera saivat juosta sen nollakoirakkona :)
ONNEA Hilja & Veera!


Näyttelyissä ovat käyneet Nano ja Nappi. 30.9.-1.10.2017 Nano ja Merja matkasivat Latviaan asti, josta tuomisina uudet tittelit LVMVA ja BaltMVA. 7.10.2017 Spanieliliiton erkkarissa Nano PU2 ja Nappi EH.

Nano, LVMVA & BaltMVA. ONNEA Nano & Merja!


Zedi on käynyt Haukkuvaarassa pentukurssia, jonka viimeinen kerta oli 11.10. Kaikenlaisia juttuja ollaan tehty: kontaktia, luokse tuloa, istumista, seisomista, maahan menoa, sivulle tuloa, seuraamista, luopumista jne. Kaikki jutut Zedi on oppinut tosi nopeasti, kaikkein haastavinta on ollut ryhmässä työskentely, mutta sekin jo hiukan alkanut sujumaan.Agilityä ollaan tehty todella maltilla. Tällä kaverilla ainakin intoa riittää :)


Nyt tuleekin hallille menemiseen nelisen viikkoa taukoa kun Zedillä alkoivat ekat juoksut, nyt ikää 10,5 kk.


Koirien uintikausi korkattiin käyntiin 5.10.2017. Nyt käydään uimassa noin kolmen viikon välein maaliskuun 2018 loppuun asti. Eka kerralle mukaan pääsi Velda, Peppi ja Zedi.


Tässäpä kuva vielä meidän laumasta metsälenkillä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti