torstai 17. elokuuta 2017

Kesäajan päivitykset

meinaa vaan jäädä päivittämättä kun aika on niin rajallista, mutta nytpä ryhdistäydyn. Kiva miettiä näin jälkikäteen mitä kaikkea on tapahtunutkaan (toivottavasti nyt muista kaikki).

Aloitetaanpa Sofin aksapäivityksistä. Jyväskylässä ollaan kisattu neljät kisat.

03.07.2017 Pop Dogin iltakisat. Sinne olin ilmoittanut Sofin kolmelle radalle. Eka radalla ohjasin Sofin väärälle esteelle ja siitä HYL, toinen rata vedettiin sitten virheittä ja siitä SERTI ja nousu 2-luokkaan. Kolmannelle radalle ei enää menty kun aikataulut venyivät pitkiksi ja alkoi satamaan kaatamalla. Kisat kun pidettiin ulkona nurmikentällä, niin pohja oli aivan järkyttävän liukas, niin katsoin viisaammaksi jättää viimeisen radan väliin.
15.07.2017 Jatin kisat, sinne olin ilmoittanut Sofin kolmelle radalle. Nyt sitten korkattiin 2-luokka ja hienosti korkattiinkin. Eka rata LUVA, sij. 2, toinen rata HYL ja kolmas rata LUVA, sij. 1.

16.07.2017 Jatin kisat, siellä kaksi rataa. Eka rata SERTI ja nousu 3-luokkaan.


Sitten olikin muutaman tunnin odottelu, mutta kannatti, 3-luokan korkkaus virheittä, sijoitus 7.
Näiden kisojen jälkeen Sofilla alkoikin juoksut ja pidettiin nelisen viikkoa taukoa. Yhdet treenit kerettiin käydä ennen Jatin 13.08.2017 kisoja. Sinne olin ilmoittanut Sofin neljälle radalle. Kaksi ekaa rataa Sofi oli ihan hukassa, meni minne halusi, ei ollut yhtään kuulolla, siispä 2xHYL. Kolmas rata oli sitten jo parempaa menoa, siellä vaan ohjaaja hukkasi koiran ja Sofi hyppäsi yhden hypyn liikaa, HYL. Neljäs rata meni sitten ja paremmin, se virheittä ja sijoitus kolmas :).

27.07.2017 saatiin kivoja vieraita, Tico perheineen. Olipa kiva nähdä miten komea poika Ticosta onkaan kasvanut. Harmi vaan, että Tico ei päässyt leikkimään äipän ja siskonsa kanssa kun kummallakin oli juoksut.


Kasvateilla hienoa näyttelymenestystä, ONNEA Nano & Merja ja Nappi & Reija!
28.07.2017 Helsinki KV - Nano ROP ja Nappi VSP
29.07.2017 Pori KV - Nano VSP ja Nappi VAL-ERI-VAK2

Nano & Nappi

Myös VeldaFelix-pentueesta tyypit ovat käyneet jo harjoittelemassa näyttelyesiintymistä Match Showssa.


Kira

Hertta
18.07.2017 käytettiin Peppi virallisissa luustokuvissa.
ja 11.08.2017 Velda virallisessa silmätarkissa, sekä Seena silmä- & sydäntarkissa. Kummallakin kaikki kunnossa, ei perinnöllisiä silmäsairauksia, ei sivuääntä.
Kesäturkki ajettiin heinäkuussa Zedille. Nämä kuvat otettu 3.8., turkki jo hiukan kasvanut. Zedin mitat 8 kk ikäisenä, paino n. 10 kg ja säkä 40-41 cm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti