sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Iloa, haikeutta, surua - tätä kaikkea mahtuu pariin viikkoon.

Pennut kävivät 5.5. eläinlääkärin tarkissa ja sirutuksessa. Rekisteröinnit saatii näin myös eteenpäin, tässä he ovat virallisilta nimiltään.Maanantaina 8.5. pennut täyttivät seitsemän viikkoa ja sehän tiesi sitä, että pikkuhiljaa jokainen lähtee valloittamaan omaa kotiaan. Itse haikein mielin kun joutuu jokaisen matkaan laittamaan. Mutta iloisena siitä, että taas kerran löysin jokaiselle pennulle aivan ihanat kodit.

Heti maanantaina (8.5.) haettiin
Nuutti (Damliers Fantastico).


Seuraavana päivänä, tiistaina (9.5.) omaan kotiin lähti
Kira (Damliers Felicia).


Äitienpäivänä (14.5.) omaan kotiin matkasi
Hertta (Damliers Francesca).


Perjantaina (19.5.) omaa kotia lähti valloittamaan
Vilho (Damliers Felix Jr).


Onnellista, raskastavaa, turvallista & tervettä elämää teille kaikille!Sitten ne sydäntä särkevät surulliset uutiset. Perjantaina 5.5. meidän rakkaan pallotytön Doriksen sydän ei enää kestänyt. Doris siirtyi sateenkaarelle nukkuessaan olohuoneemme sohvalla. Torstaina hain Doriksen tuhkat, jotka odottelevat nyt oikeaa hetkeä olohuoneemme senkin päällä ripoteltavaksi vapauteen.

Ramsan Jonayla "Doris"
01.03.2009 - 05.05.2017
Sitten iloisempiin uutisiin.

7.5. Tampereen KV -näyttelyssä kasvattini (VeldaOlli -pentueesta) olivat pärjänneet hienosti.

Nano VSP ja Nappi PN3
 Onnea Merja & Reija!Sofi starttasi ekat viralliset kisat äitienpäivänä (14.5.). Eka rata oli hyppäri ja se vedettiin virheittä, tästä LUVA sij. 3. Toinen rata oli agirata, joka ei sitten ihan niin hyvin sujunut, yhdeltä hypyltä kielto ja vauhti oli huono. Tälläkin sijoituttiin toiseksi kun muut tekivät hyllyjä :) Tuo Sisko Pulkkisen agirata oli mielestäni aika vaikea 1-luokan radaksi. Kummallakin radalla rimat olivat 40:ssä, joita ei olla vielä treeneissä juurikaan menty.

Hyppärin sain videolle, ihan kiva, jää muisto ekasta LUVAsta.Perjantaina 5.5. aloitettiin Zedin kanssa Jatilla starttikurssi, joka on tarkoitettu pennuille ja nuorille koirille. Nyt niistä on pidetty kaksi kertaa.

Eka kerralla tehtiin 1. kehon hallintaa (menemistä vatiin), 2. hyppyesteelle tarjoamista, 3. leikkimistä.

Toisella kerralla tehtiin 1. seuraamista/kontaktia kun pujoteltiin toisten koirien välistä, 2. suoraa putkea, 3. temppurata, joka oli seuraavanlainen. 1. kartioiden pujottelu, 2. oudolle alustalle meno (pressu mytyssä), 3. ponnarihyppy, 4. siivekkeiden pujottelu, 5. matala puomi (tehty puomin alastuloista, jotka matalalla pöydällä), 6. takaisin oudolle alustalle 7. matala keinu (matala keinu, jonka alla pussipainoja, että keinahdusliike tosi pieni).  

Zedi on suoriutunut kaikista tehtävistä tosi hienosti, ainoastaan silloin kun on tehtäviä jossa toiset koirat samaan aikaan paikalla, niin keskittyminen hiukan herpaantuu kun niille pitää räyhätä, mutta sekin jo toisella kerralla huomattavasti parempi. Tarpeeseen tulee tämä kurssi Zedille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti