maanantai 6. maaliskuuta 2017

Viime viikon tapahtumia.


1.3.2017 Doris täytti 8 vuotta.
ONNEA pallotyttö Doris!


Samana päivänä Lenni kävi moikkaamassa äippää ja siskoa. Kaunis poika on Lennistä kasvanut. Lennillä jatkui talvilomaviikko vielä lauantaina Tampereen agilitykisoihin, sieltä tuloksena pari hylsyä, yksi vitonen ja yksi nollatulos (sij. 7). Hienoa Lenni ja Pirjo!

Sofi, Velda ja Lenni


Perjantaina koirilla oli taas uinti, mukana oli Sofi, Peppi ja Zedi. Sofi ja Peppi uivat jo itsekseen ilman uittajaa ja nyt jo kumpikin lähtee rampilta itse uimaan. Zedille tämä oli toinen uintikerta ja tehtii samalla tapaa kun viimeksikin, neljä vetoa rampille. Ensi kerralla sitten päässe jo uimaan hiukan pidempään.


Nanolla huikeaa menestystä viikonlopun Liettuan KV -näyttelyistä.
Lauantai:   VAL ERI1 SA PU1 VSP SERT CACIB -> LT MVA, Liettuan Voittaja -17 
Sunnuntai: VAL ERI1 SA PU1 ROP SERT CACIB

ONNEA, Nano ja Merja!


Sunnuntaina nappasin Veldasta mahankasvukuvan (astutuksesta 6 vko, 3 pvä).Sunnuntaina käytiin Sofin ja Zedin kanssa Jatin kisoja katsomassa. Kummallekin kokemusta kisahälinästä. Kisaan oli ilmoitettu Zedin äiti Letti ja heidän mukanaan oli myös Zedin sisko Kreppi. Letti teki aivan mahtavia ratoja Miljan hienossa ohjauksessa. Sisarukset pääsivät myös moikkaamaan toisiaan, Zediä ekaksi hiukan jänskätti, mutta kun alkumietinnältään pääsi niin sujuivathan ne leikit.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti