keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Pori 27. - 28.7.2013

Lauantai aamuna lähdimme aikaisin ajelemaan kohti Poria, mukana Velda & Seena. Viikonloppuun oli suunniteltu näyttelyitä & kooiker-sisartapaaminen Merlinin & Nellan kanssa. Päivä alkoi Porin KV -näyttellä, lauantaina arvosteltiin kooikerit, joita oli ilmoitettu paikalle kahdeksan, kaksi urosta ja kuusi narttua.

Kooikerit arvosteli Rui Oliveira, Portugalista
NUO-ERI1-SA-PN2-SERTI-vara-CACIB
Good head, very nice shape, nicely marked, excellent shoulders & quarters, excellent topline & movement, size is a limit.

Nuorten-luokka: Velda & Nella

Paras narttu -kehä

Veldan sisarusten tulokset:
Merlin NUO-ERI1-SA-PU2-SERTI-vara-CACIB
Nella NUO-ERI2


Näyttelyn jälkeen menimme uittamaan koiria Porin Yyterin koirarannalle. Velda nautti meressä uinnista & pomppimisesta täysin rinnoin, Seena ei mereen mennyt, uimisesta kun ei oikein tykkää, mutta rannalla oli kiva pomppia.Uimisesta kun koirulit olivat saaneet tarpeekseen, niin siirryimme Merlinin kotiin, jossa Merja & Reija olivat laittaneet meille pöydän koriaksi. Kylläpä ruoka & kahvit maittoivat, kiitos Merja & Reija!


Loppupäivä olikin sitten tätä, oli kiva seurailla koirien temmellystä :)

Juoksuralli 

HuilaustaukoSunnuntai aamusta veimme Seenan Porin KV -näyttelyyn kasvattajan esitettäväksi ja me jatkoimme kooiker-sisartapaamista agilityn merkeissä. Merja oli varannut meille Harjavallan koirakentän, jossa tehtiin muutama rata ja katsottiin miten kukin on edennyt agiharrastuksessaan. Hyvältähän jokaisen meno näytti ja suunnittelimmekin, että jo vaikka ensi vuoden agirotuun ilmoitetaan Chriskooi's -joukkue, saas nähdä :)

Vasemmalta: Merja&Merlin, minä&Velda, Kirsi&Nella, Sari&Iiris


Agitemmellysten jälkeen sanoimme hyvästit sisaruksille ja suuntasimme hakemaan Seenaa näyttelypaikalta.

Cavat arvosteli Marja Kosonen
NUO-EH3
Oikeat mittasuhteet omaava kaunispäinen narttu. Hyvin asettuneet korvat, kauniit tummat silmät, riittävä rungon vahvuus. Esitetään tänään hieman hoikassa kunnossa. Hieman pitkä lanne, hyvä vahva reisi, tasapainoisesti kulmautunut. Oikea karvanlaatu, mutta ei tänään parhaassa kunnossa. Liikkuu hieman ahtaasti takaa, hyvin edestä. Kaunis hännänkanto liikkeessä. Hyvä ruby väri, melko paljon valkoista rinnassa. Hyvä luonne.Olipa kiva viikonloppu :)
Kiitos Merja & Reija !
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti